Diari d'abord

De cara a Barraca (44) barraca de l'Illa

 
 
 
De cara a Barraca (44)                                una barraca amb vistes
 


b60 final smallLa colla de Castellar de Pedra Seca ja estan brodant el seus treballs. No es 'limiten' a pujar barraques de vinya derruïdes sinó que ara ens ofereixen noves perspectives, com és aquesta barraca de Les Arenes, una joia més al pas del riu Ripoll. Quan l'havia trobada era poca cosa més que un cercle de quatre pedres això sí, un cercle de mides importants. Ara, un cop pujada, és una barraca d'aquelles gegants. Doncs bé, com que ningú pot dir que no hi era els de Castellar hi han deixat una finestra que mira directament a un lloc emblemàtic, i per fer-ho possible han comptat amb alguns follets del bosc que passaven per allà i es van avenir a fer aquest treballet de poda selectiva. Ara la barraca no. 60 de Castellar del Vallès és una barraca amb vistes, una barraca imponent de cinc estrelles. També s'ha de fer notar que amb els darrers treballs dels castellarencs els acabats també són més ben acabats: amb la pedra ja hi tenen conversa i els diu on ha d'anar per quedar millor. És la recompensa per una  pràctica tan sostinguda.
I ara, per acabar-ho de reblar, han obert una altra finestra, aquesta encara més gran, a través d'Internet. Podeu seguir els seus treballs al següent blog, gairebé en rigurós directe
 

 

http://pedrasecacastellar.blogspot.com/

 

 

 

Hi podreu trobar, entre d'altres perles, una barraca construïda al mateix pati del ' Rossinyol', el jardiner de la colla i un article que els han dedicat el diari de Sabadell. No hi ha dubte que aquesta colla d'autoanomenats jubilats estan vivint una cinquena juventut que està repartint els seus fruits a dojo, generosament.
Llarga vida a aquests profetes, apòstols de la pedra seca!

 
 


 
barraca illa 01 5 small
 
 
 
barraca illa 01 1 small

{audio autostart}marxapedra.mp3{/audio}
 
barraca illa 01 2 small
 
barraca illa 01 3 small
 
 
barraca illa 01 4 small
 
 
b60 portada small

Els comentaris han estat suspesos temporalment.