O Mas o res. Aquesta va ser la primera puntada de CDC pel vestit de JuntsxSi. Els d'ERC van estar-hi d'acord -no em pregunteu si encara s'hi senten còmodes amb el vestit- però el cert és que devien fer números i van dir 'guanyarem de carrer'. Però no ho van aconseguir. Abans d'haver de convocar noves eleccions temptegen els esparracats de les CUP (recordem que per a ells no s'havia teixit res), per allò que, a més d'anticapitalistes, tal volta siguin independentistes. I sí, resulta que també ho són, però no volen Mas de president...pel què sigui, és igual. Ah noi, tú ara a mi que m'has de dir! Que si tinc més votants que tú, que si ets un pureta, com és possible que diguis això si nosaltres tots volem Mas, que si ja faràs la revolució un altre dia, que si t'alies amb els espanyols que...tots el arguments que vulgueu això sí, tots ells post eleccions. Abans no hi comptaves (ni ganes) amb les CUP, però ara tens una via per alliberar la bilis de la derrota, i amb una mica de sort potser t'arrenco un o dos braços d'aquests deu membres que tens. Commovedor, sobretot si és té en compte que les CUP, tant si investeixen Mas com si no, continuaran en pilota picada, i amb la vaga sensació que Mas i companyia han tingut amb ells una 'carinyosa' forma de convidar-los a no se sap ben bé quina festa de la democràcia, on els que no guanyen tenen dret a cuixa.
De veritat cal ser molt murri per adonar-se que el punt de partida, allò primer que he escrit, va ser una pífia garrafal per fundar res veritablement nou, tant si es volia la independència com fer un vestit nou de trinca? Mas és el lider indiscutible per aglutinar un ventall que vagi de CdC fins les CUP? sóc l'únic que ho veu això, o de veritat es prefereix pensar que alguns tenim alguna cosa personal amb en Mas o fins i tot (amb unes dosis de paranoia) que en realitat som agents infiltrats? Serà millor seguir insultant, sospitant i arrencant membres de les CUP abans que confeccionar un vestit a mida de tots, baixar del burro i tornar a posar bé la primera pedra?
No sé com, però em temo que el molt honorable Mas serà l'únic que tindrà la resposta, perquè encara que ningú de la cort s'atreveixi a dir-li-ho, tard o d'hora s'adonarà que no l'han investit.

Els comentaris han estat suspesos temporalment.