Qui és que ens pren per idiotes quan repeteix el mantra que les CUP i el govern d'Espanya comparteixen l'objectiu de no investir Mas? Què passa, que Espanya també vol la independència de Catalunya però exigeix un altre candidat? Fins a quin punt ens beurem l'enteniment per assolir la quadratura del cercle al voltant d'en Mas?
I què vindrà després? encallarem el procés per poder exigir la puresa de raça independentista 100% anticomunista, antiassemblerista, antiabortista, antimarxista, antipalestina, anticalç i fins a un 30% més d'il·lusió als ingredients?

Assessors de Mas i companyia: bon vent i Visca Catalunya Lliure.


El reducccionisme de tot el procés a l'investidura de Mas amb el qual una part no ha parat d'amenaçar amb aturar definitivament el procés (CDC ho ha verbalitzat així infinitat de vegades), a banda de ser completament irracional, és un segrest partidista en tota regla i una amenaça inadmissible a la continuïtat d'un procés d'independència que tots volem més enllà de la tria d'un president d'un o altre partit . Si el president no és de consens de TOTS els independentistes es canvia i llestos. Això és flexibilitat i voler anar per feina. I si això no és així de senzill, més val que els partits (tots) s'ho facin mirar, perquè voldrà dir que no han entès res. La meva proposta és que el president no ha de ser de CAP partit, i en això JUNTS x SI és qui ho té més a l'abast i, a més (i no és casualitat), milers de vots a favor.
Els comentaris han estat suspesos temporalment.