Diari d'abord

Servei d'Amenaça al Client

 
Si tens una avaria de corrent a casa i el Servei d’Avaries no la ‘detecta’ des del seu sofa, FECSA-ENDESA et diu que t’asseguris que l’avaria és d’ells i no de casa teva. T’aconsella que surtis de casa i facis una enquesta al veïnat. Si no ho fas així, t’amenacen (molt amablement, això sí) de pagar 62,5 euros pel tècnic que envien, si descobreix que l’avaria és teva. Aquest és el verdader Servei: el client ha de sortir de casa, de passeig. I evidentment, la/les trucades al 902 van a càrrec del client (3 euros establir la trucada + el temps d’interrogatori), tant si el problema és teu com si no. D’aquesta forma, Fecsa-Endesa s’estalvia en trucades i en Servei: per això cada any tenen més beneficis i, a sobre, ens han apujat la factura amb el beneplàcit del govern. Doncs bé, en el meu cas, l’avaria era d’ells i quan jo els vaig trucar ja ho havien fet els veïns, o sigui que per no saber, no saben ni gestionar les incidències. Això sí, a tots els veïns, un per un, ens van recordar l’amenaça del cost que podria arribar a tenir el seu Servei de manteniment que ja paguem cada mes. Gran Servei, sí senyor. Espero que aviat en facin una publicitat televisiva ben espectacular, com ens tenen acostumats, a l’estil de AMB FECSA-ENDESA AL SEU SERVEI, VAGI DE PASSEIG BEN TRANQUIL.
Srs d’Endesa, aquí va la meva factura (sense necessitat d’amenaçar):
 
62,5 Euros perque l’avaria era seva, en concepte del MEU servei d'investigació i d’enquesta pel veïnat.
6 euros per l’establiment de dues trucades al seu Servei d’avaries per una avaria SEVA + el cost de la durada que ja els faré arribar tan aviat com m’arribi.
10 Euros en concepte del dinar de restaurant, donat que gràcies a la SEVA avaria, vaig haver de deixar el dinar a mig fer.
3 hores sense servei elèctric, a restar de la propera factura.
 
TOTAL: 81,5 EUROS.
 
 
Tinguin l’amabilitat de descomptar-ho tot de la propera factura. Com sempre, al seu Servei. De res.
 
 
 
 
 

Els comentaris han estat suspesos temporalment.