En Quim quedà astorat. Aquella sortida que tenia prevista no podia començar pitjor: més amunt de l'alzina del abocament xiprers 1 smallSal·lari, a l'aparcament del revolt dels xiprers de la carretera Terrassa-Talamanca, hi havia un impressionant abocament de deixalles, aprofitant l'espai entre dues tanques. Casualment va passar un cotxe dels guardes i el Quim en va informar tot seguit; el fet no havia estat advertit. El guarda va prendre fotografies: llits, sofàs, tubs, cadires, quadres, una peixera, bosses d'escombraries plenes i ...papers amb documentació i dades de l'indret d'on havia sortit aquella deixalleria ambulant. Tot molt ben 'planejat', com podeu veure. Hom pensaria que devien venir d'alguna població veïna però no, tot l'embalum provenia de ... Terrassa, la ciutat sostenible de les persones i també d'algun bèstia. Imagineu-vos el cost de desplaçar la càrrega aquesta distància en comparació de fer parada en una deixalleria de la ciutat. Tot plegat recorda aquella bestiesa d'obrir una rasa a La Mata per abocar les tones de vorals d'una antiga urbanització i que vam denunciar des d'aquesta mateixa pàgina. Aneu saber si aquest nou abocament no hi té res a veure.
El cas és que som al segle XXI i encara hi ha gent que troba ben natural abocar detritus a qualsevol banda o, encara pitjor, dins un parc natural. Persones que prefereixen mil vegades que els pugin els impostos de neteja per poder gaudir d'aquestes experiències quasi religioses d'abocar la porqueria en el lloc triat pel propi contribuent .
El cas és que si esperem gaire temps a que es compleixin els tràmits pertinents per esbrinar, multar, retirar etc  d'aquí a unes pluges la brossa la trobarem escampada per la riera de Les Arenes, i d'aquí uns quants decennis, de tornada a la 'ciutat on tots sumen' (o s'ho ensumen), això si abans no cau una segona riuada.
Alguns es mereixerien que els caigués una riuada, la pega és que ho pagaríem tots.Aquest atemptat al sentit comú també ha quedat recollit en altres pàgines

 

{audio autostart}cavalieri.mp3{/audio}

Els comentaris han estat suspesos temporalment.