Canvi, cova delcovadelcanvitopo LargeEL NOM ES VA HAVER DE CANVIAR

 
INTRODUCCIÓ

Petita cavitat situada a la capçalera del torrent del Mal Pas de can Pobla, a la zona anomenada dels Melindros i que vam pensar que estava ressenyada a la llista de cavitats dels germans Badiella. El 17-1-07, en una sessió maratoniana de prop de 10 hores d’excursió, ens hi vam arribar amb l’amic Solbas i també ens vam trobar una altra cova amb molts blocs que, per l'aspecte, no vam pensar que fos la cova dels Melindros.
 

 

SITUACIÓ

Venint de la banda del Mal Pas de can Pobla de sud a nord i, un cop passat aquest, arribarem a un planet enlairat. Seguirem el camí una mica més amunt, fins que sortirem per la nostra dreta a trobar la cinglera, bo i pujant. Trobarem el camí que ve de la balma de la Llosa (passarem per dessota la cova del Mal Pas de can Pobla) i anirem cap a la capçalera del torrent. Un cop entrem a la boscúria, travessarem a l’altre costat de la canal fressada. Pocs metres amunt trobarem una rampa terrosa que porta a la cova del Canvi.

 

 
DESCRIPCIÓ

Petita cavitat que amb prou feines fa cinc metres de recorregut seguint una diàclasi de  direcció N20. La boca fa dues obertures, tan sols una és practicable. Passats els tres metres de recorregut trobarem una petita xemeneia, el punt de màxima alçada de la cova (3,20m)


 
CROQUIS

covadelcanviCROQUIS Medium
 

 
CODI CAVITAT
 
Arenes, Sant Llorenç  13 / 073 (provisional)

{play}images/stories/mp3/giacchino.mp3{/play}

Els comentaris han estat suspesos temporalment.